Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videocon D2H online upgrade package

#1
Question 
Hi

Why is that online upgrade button is inactive? i tried both FireFox and IE but still upgrade button is not working. cant i upgrade my package online? I have a south silver package and want to upgrade to platinum package.


Thanks
Sam
Reply

#2
it wont work, call to customer care, they will change it.
Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
Reply

#3
can i change pacage to my friends pacage by my user id? How please tell me examples if yes then
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Wink Help Can v use videocon HD2244-RF set top box as fta receiver ksaran86 1 134 07-20-2015, 04:52 PM
Last Post: jenius-jatt
  Need details about videocon Customer Care & Service rsk11584N 0 99 05-22-2015, 01:54 PM
Last Post: rsk11584N
  Videocon DTH Charges for Recording rsk11584N 1 169 05-21-2015, 06:41 AM
Last Post: Hussain.M
  Videocon D2H DTH on ST 1 @ 88° East - Channels and Transponder Details admin 30 66,471 04-17-2015, 12:56 PM
Last Post: samjee.m
  Advanced Setting Password in Videocon D2H - Direct Hai Correct Hai in_msz 59 73,867 04-01-2015, 12:38 PM
Last Post: khatgarh
  Videocon D2H FTA vishwa23 15 6,966 03-12-2015, 04:44 PM
Last Post: 713672988
  Videocon d2h New Recharge Rates DTHinfo 0 565 02-14-2015, 08:19 PM
Last Post: DTHinfo
  News Upgrade of Services. varmap 3 624 01-06-2015, 02:30 PM
Last Post: hackerboys
  Availability Of Media One and People in Videocon D2H Sandeep KN 10 2,608 11-08-2014, 09:42 AM
Last Post: remoarun
Star UPDATED ** Videocon D2H Latest transponder details ** Exclusively on Dishtracking hackerboys 7 2,332 10-20-2014, 01:38 PM
Last Post: hackerboys

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Like Us
No.1 Indian Satellite Television Discussion Forum - Dishtracking Forum